Pozdravljena, vesela sem, da si me našla.

Kaj če bi končno lahko uredila svoje ljubezensko življenje?

Kaj če bi tvoje partnersko življenje postalo boljše, kot si kadarkoli upala, da bi lahko bilo?

In kaj če bi bilo vse, kar je potrebno za to storiti to, da osebno govoriš z izurjeno osebnostno trenerko (coachinjo) za ljubezen in partnerstvo, ki je prehodila trnovo pot bolečih, ponižujočih in brezupnih odnosov z moškimi, a je našla svojo pot iz tega blodnjaka in ustvarila zase srečno ljubezensko zgodbo – in ti lahko pomaga, da tudi ti storiš isto?

Tukaj sem zato, da ti pomagam biti srečna z moškim.

Iz globine svojega srca in duše čutim in verjamem, da si lahko veliko srečnejša v partnerstvu, kot si si kadarkoli predstavljala, da si lahko.

Čas slepih ulic in usodnih neuresničljivih ljubezni se lahko konča tukaj in zdaj.

Čutim globoko sočutje in povezanost z vsako žensko, ki hrepeni po resnični ljubezni, in lahko ti pomagam, ne glede na to v kakšni situaciji se trenutno nahajaš, če si samska, če hodiš na zmenke ali če si poročena.

 

Lahko se zgodi, da boš, ko bova delali skupaj, opazila, da je živeti v srečni ljubezni enostavneje, kot si si mislila.

 

Za to obstajata dva velika razloga.

Prvi je, da smo odrasle v družbi, kjer nismo imele na voljo praktično nobenih zdravih vzornic – nismo videle primerov, kako biti srečna ženska, ki ima vse.

Bile smo tako rekoč vzgojene v nevednost in negativne miselne vzorce o razmerjih z moškimi – in edini način učenja, ki nam je bil na voljo je bil preko poskusov in napak.

Nismo dobile znanja in ob nas ni bilo nikogar, ki bi res vedel in bi nam lahko pomagal.

Drugi razlog je, da so nas naučili, da moramo trdo delati in se neprestano na vso moč spreminjati in izboljševati, kar nam je pustilo občutek, da nikoli nismo dovolj dobre.

Ampak resnica je, da si že ves čas najbolj popolna oseba, kar si lahko (tudi, če se ta hip ne počutiš tako). Tvoj vstop v kvalitetno partnerstvo in delo, ki ga je potrebno opraviti, da se to partnerstvo razvije, ne zahteva, da se spremeniš ali izboljšaš, temveč, da si še bolj tista prava in resnična ti, da se naučiš komunicirati z moškimi tako, da se lahko povežejo s tabo in da si dovoliš živeti svoje občutke in čustva.

Zaslužiš si, da si ljubljena in oboževana prav taka, kot si!

Osebna trenerka za ljubezen in odnose sem postala, ker verjamem, da ti lahko pomagam v tvoji edinstveni situaciji na popolnoma drugačen način, na način, ki dejansko DELUJE!

Vsak ima svoj spekter vzorcev delovanja, ki izhajajo iz njegove družine, bivših partnerjev in okolja. Ti vzorci nas ovirajo in nam onemogočajo srečno partnerstvo.

Vsi imamo svoje specifične programe in sisteme, ki nas priklepajo na vedno iste rezultate in situacije.

Ni treba, da je tako še naprej!

Vem, da ti lahko pomagam:

Če čutiš, da si popolnoma neprivlačna za moške, ki so ti zanimivi – joj kako dobro to poznam, dolga leta sem se tako počutila!

Če si v partnerstvu, ki ti pobere veliko več energije, kot ti je daje, si izčrpana in čutiš, kot da nikoli ne more biti drugače – ja, to poznam, v taki situaciji sem vztrajala dooolgoooo! Vem, kaj pomeni čutiti, da si boljšega ne zaslužiš.

In DA, lahko popraviva to stanje, ZELO!

Če čutiš, da ne moreš izraziti sebe, svoje inteligence in talentov, svoje moči in uspešnosti, brez, da bi vsi zanimivi moški pobegnili daleč stran – ja, zelo dobro poznam ta grozen občutek!

In zdaj vem, da imamo ženske lahko oboje: uspešno kariero in srečo v ljubezni. HKRATI!

Če si samska in se ti zdi, da nikjer ni kvalitetnih moških, da preprosto ne moreš najti partnerja – joj, kako dobro to poznam, vsaj tri leta sem se kot mama samohranilka borila s tem občutkom.

Ampak dobri, samski moški dejansko obstajajo.

In želijo si spoznati čudovite ženske, kot si ti!

Želijo si graditi ljubezni polna partnerstva z ženskami, kot si ti!

Ko bova enkrat nastavili tvoj notranji kompas nanje in prebudili sijaj ženske v tebi, jih boš zagledala vsepovsod.

Sami bodo prihajali k tebi!

Če te ne pokliče, si ne vzame časa zate, ni pozoren do tebe, misliš, da ima drugo, si želiš resno partnerstvo z njim, on pa se želi s tabo le občasno videti, ja….

Grozen občutek je to.

Spomnim se časov, ko sem to doživljala.

In tudi to lahko popraviva!

Če čutiš, kot da si pregrda, prestara, predebela, prenerodna … razumem te.

Res te razumem in to poznam do konca in naprej. Tudi jaz sem se tako počutila. Leta!

Ampak resnica je, da prava privlačnost nima nič opraviti z videzom ali s starostjo.

Resnična privlačnost obstaja sama po sebi in ti jo imaš že zato, ker si ženska, le naučila si se kako jo res dobro skriti, da je moški ne opazijo.

Ali mi dovoliš, da ti pomagam, da bodo moški v tebi videli privlačno Muzo Ljubezni, tudi če se jim pokažeš skuštrana, utrujena in v trenerki?

Ali mi dovoliš, da ti pomagam, da postaneš ženska, ki je srečna v ljubezni?

V resnici je veliko preprosteje, kot se zdi.

Čutim in verjamem, da si izredna ženska, ki si zasluži biti srečna z moškim.

Kakršnakoli je tvoja situacija, kakršnakoli je tvoja preteklost, karkoli čutiš, da si storila narobe, v redu je, vse je prav – prepričana sem, da si naredila najbolje, kar si znala in zmogla.

Želim si te obliti s slapom ljubezni in ti pomagati, da boš čutila, da si varna in ljubljena.

Želim te prijeti za roko in te peljati nekam, kjer je boljše, tja, kjer te čaka prava ljubezen.

Zgoraj je navedenih le nekaj primerov v katerih ti lahko pomagam.

Moja učiteljica Rori Raye je razvila sistem orodij, ki se imenuje 'Have The Relationship You Want' [Ang. 'Imej partnerstvo, ki ga želiš'] in ker sem izšolana in certificirana od nje osebno, ti lahko pomagam priti do rezultatov HITRO.

Ti rezultati te bodo presenetili, spodbudili bodo moškega, ki ga ljubiš, da te bo videl povsem drugače ali pa bodo pripeljali k tebi nove, čudovite moške.

Sistem orodij, ki se imenujejo 'Modern Siren' ['Sodobna sirena'], bo sodeloval s tvojo naravno osebnostjo in vse, kar si se do sedaj naučila glede ljubezenskega življenja, partnerstva in moških, se bo obrnilo na glavo in ti pripeljalo kar si resnično želiš!

Prepričana sem, da ti lahko pomagam in ti želim ponuditi brezplačni poskusni razgovor.

Povej mi kaj o svoji specifični situaciji v obrazcu spodaj in če bom začutila, da ti lahko pomagam, se bova dogovorili za telefonski ali video klic.

Ljubezen je vse okoli nas in tudi če rečemo, da bi dali vse, da bi jo imeli, jo mnogokrat nevede odrivamo od sebe. Lahko ti pomagam, da nehaš blokirati svojo srečo in da pride k tebi čudovita ljubezen, še lepša, kot si si jo kot deklica predstavljala.

 

Veselim se pogovora s tabo,

Z ljubeznijo,

Katja

RRRCT Cert Badge 2

Katja, ne morem verjet, tvoja orodja dejansko delujejo! Po desetih letih dela na sebi sem končno našla nekaj, kar mi zares pomaga in je moj odnos s partnerjem postavilo na čisto nov nivo, nisem si predstavljala, da je to sploh mogoče!

Tina P., 55

Pri delu s Katjo sem iz svojih globin spoznala, kaj pomeni biti ženska. To mi je prineslo notranji mir in pripeljalo k meni novega, čudovitega partnerja.

Maja, 49

Nikoli si nisem mislila, da bi lahko bila komunikacija z mojim možem bistveno boljša, kot je bila. Katja mi je v nekaj preprostih korakih pokazala, kako to storiti.

Alina, 38

SONY DSC

Verjamem, da si zaslužiš moškega ki:

  • mu boš v očeh prebrala, da se mu zdiš najlepša ženska na svetu, tudi če se ti zdi, da si videti slabo;
  • bi premikal gore, da bi lahko bil s tabo, tudi če bi to pomenilo, da obrne svoje življenje na glavo;
  • je zanj tvoja sreča kot njegova najvišja prioriteta.

In verjamem, da lahko to dobiš hitro!