Ponudba za ženske,
ki želijo biti srečne z moškimi

Individualna ponudba: Coaching je namenjen ženskam, ki želijo bistveno izboljšati svoje odnose z moškimi, bodisi s svojim obstoječim partnerjem ali pa najti novega, opolnomočenega partnerja.

Ženske, ki se bodo udeležile coachinga lahko pričakujejo, da bodo odkrile nove načine izražanja sebe in svojih potreb, ki jim bodo prinesli bistveno bolj sproščene, prijetne in izpolnjene odnose z moškimi. Pričakujejo lahko, da bodo pritegnile več pozornosti in naklonjenosti nasprotnega spola. Še posebej pa lahko pričakujejo, da se bodo lažje odprle sprejemanju vsega dobrega v svoje življenje, vključno s kvalitetno partnersko vezo.

Največ uspeha pri coachingu z mano imajo običajno ženske, ki so se že veliko vlagale v svoje partnerske odnose, se trudile in poskušale razrešiti težave, še posebej je program idealen za tiste, ki so že veliko delale na sebi, pa kljub temu niso prišle do dovolj velikega premika na področju partnerstva. Moji programi prinašajo odlične rezultate v partnerstvu tudi za močne, samostojne ženske, ki imajo občutek, da s svojo uspešnostjo ali pa notranjo močjo odženejo vse močne moške stran.

Cenik coachinga z dnevno podporo preko maila ali glasovnih sporočil za čas trajanja paketa:
1 srečanje 150€, paket 4 srečanj 480€ (4x120€), paket 8 srečanj 760€ (8x95€).

Posamezno srečanje traja 60 min in poteka preko platforme ZOOM. Za naročilo paketa v okviru dogodka Čas zame, do srede, 20. septembra, ima stranka 10% popusta.

Ob skupnem naročilu individualnega coachinga in delavnice Abeceda partnerstva ima stranka popust na delavnico (cena delavnice 194€).

Delavnica: Abeceda partnerstva za ženske ali kako opustiti gojenje žab

Vsebina, zajeta v delavnici je: kaj je moška in kaj ženska energija, kako biti močna na ženski način in ohraniti svojo moško energijo (sposobnosti, energičnost, aktivnost…), razumeti moške, razumeti ženske in razlike med nami, kaj moški sploh želijo od žensk, dinamika zdravih partnerskih odnosov, komunikacija, kako izraziti svoje potrebe in kako doseči, da že enkrat menja tisto žarnico …

Delavnica bo potekala preko platforme ZOOM, z začetkom 3. oktobra. Trajala bo 6 tednov, vsak teden bo eno srečanje v okvirni dolžini 90 min, ki bo sestavljeno iz predavanja, vaj in pogovora. Udeleženkam bo na voljo posnetek delavnic in zasebna FB skupina, kjer bom tudi med srečanji odgovarjala na vprašanja.

Cena delavnice: 297€, popust (cena 248€) za naročilo v okviru dogodka Čas zame (plačilo do srede, 20. septembra).

Če želiš individualni coaching ali če se želiš prijaviti na delavnico mi, prosim, piši:

Please enter your name.
Please enter a message.

V primeru, da potrebuješ dodatna pojasnila ali pomoč, sem ti na voljo na:
katja.love.coach@gmail.com ali 031 39 10 20.